Litteratur

kr 360.00
Gylne øyeblikk oppstår når mat og drikke harmonerer, når opplevelsen av måltidet overgår kvaliteten av de enkelte bestanddelene. Norske Akevitters Venners praktbok gir deg en smak av det gylne, norske måltidet slik...
kr 180.00
Norske Akevitters Venners festskrift «Til Liniens pris – et kulturhistorisk festskrift» ble produsert i forbindelse med Linie-akevittens 200-årsjubileum – og den er fortsatt like aktuell Boken som teller 96 (!)...
kr 72.00
Boken omhandler smaken av Norge; mattradisjoner, akevitt og kultur – og er et studiehefte for de kreative og sosiale. Studieringen skal• gi kunnskap om norsk mat- og drikkekultur og de norske akevittene• bidra til...
kr 80.00
Norske brennerier, destillerier og frittstående brennevinsprodusenter Rundt 1830 var det flere hundre brennerier i Norge. I 1957 var antallet åtte, og da produksjonsmonopolet for brennevin ble opphevet i 2005, var...
kr 149.00
Formålet med et smakshjul for akevitt er å skape et rikere språk for å beskrive smak og aroma for norsk akevitt. Akevitt er et kvalitetsbrennevin på linje med rom, whisky og cognac, men smaksbeskrivelsene av akevitt...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.